Get Adobe Flash player

The Vine of Life Kerken


Over The Vine of Life kerken

Nelson en Bjorna Leyba zijn geroepen tot apostelen, om te dienen in het Koninkrijk van God. 

Samen zijn ze oprichters, visionairen en apostelen van The Vine of Life Apostolische Bediening en Kerken, en overzien zij The Vine of Life kerkenThe Vine of Life is op 15 februari 2004 van start gegaan in Weert.

De kerk heeft een eigen pastor en wordt ondersteund door profetessen en door evangelisten. Een senior pastor ondersteund de pastors. Als geestelijke leiders werken wij met een bekwame team van leiders en werken wij aan de geestelijke nood en toerusting die nodig is in de kerken. 

Elke zondag zijn er samenkomsten van The Vine of Life voor de hele familie waarin de tegenwoordigheid van God wordt ervaren. Het zijn levendige diensten met vreugdevolle lofprijs en krachtige aanbidding, om God alle eer en glorie te geven. Het Woord van God dat wordt gepredikt en de manifestaties van Gods kracht maakt dat deze samenkomsten opbouwend en verrijkend zijn voor uw geloofsleven. 

Tijdens de Woord prediking is er kinderopvang voor de kinderen van 0 t/m 4 jaar en voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is er een leuke en leerzame kinderprogramma. 


Na afloop van een dienst is er gelegenheid om koffie of thee te nuttigen en in fijn gezelschap samen te genieten. Dan nemen we de tijd om elkaar beter te leren kennen.