Get Adobe Flash player

Wie wij zijn

Over de oprichters van The Vine of Life 

Nelson Leyba en Bjorna Leyba - Alvarez, zijn beiden geboren te Curaçao, woonachtig in Weert, Nederland, en dienen samen met hun twee dochters en zoon de levende waarachtige God vol passie en toewijding. 


In 1983 constateerden doktoren dat Bjorna trombose had in haar linkerarm, en maakten haar bekend dat zij met deze ziekte moest leren leven. Op uitnodiging van een kennis bezochten Nelson en Bjorna een Christengemeente in Weert, in de hoop dat God hun zou helpen en Bjorna zou genezen. God heeft Bjorna na twee weken compleet genezen. Beiden zijn ze tot bekering gekomen in 1984 en zijn God vanaf toen, trouw blijven dienen. 

God heeft Zijn liefde, genade, goedheid en trouw aan Nelson, Bjorna en hun kinderen laten zien. Ze zijn geroepen tot apostelen, om te dienen in het Koninkrijk van God, nadat ze een aantal jaren als pastors zijn voorgegaan in andere kerken. De eerste vijf jaren van The Vine of Life hebben zij trouw als pastors gediend in The Vine of Life, en andere kerken en bedieningen met ijverigheid en toewijding ondersteund. Sinds juli 2009 zijn zij ingewijdt als apostelen door hun geestelijke apostolische ouders uit Amerika. 

Nelson en Bjorna zijn de oprichters en visionairen van The Vine of Life Apostolische Bediening en Kerken.


Met wie wij werken

Samen met een team van bekwame leiders bouwen wij door The Vine of Life Apostolische Bediening en Kerken aan het Koninkrijk van God. 

Eurisa Leyba - senior pastor - The Vine of Life Ministries

Lisandra Leyba - profetes - The Vine of Life Ministries / The Vine of Life Kerk Weert

Marc en Joan van Kempen - evangelist en profetes - The Vine of Life Ministries 


Samen met alle leden van The Vine of Life die dienstbaar zijn aan God en Zijn werk, bouwen wij aan het Koninkrijk van God.